nieuws

Elektrische trekker met zuignappen

Warehousing

Movexx International uit Veenendaal heeft een zuignapoplossing gemaakt voor het verrijden van metalen normkarren en gladde ronde RVS vaten. Deze worden vaak toegepast in de productielogistiek. Beide soorten karren waren met een conventionele elektrische trekker moeilijk te handelen.

Elektrische trekker met zuignappen
Movexx met zuignappen

In verband met hygienevoorschriften kunnen en mogen deze karren veelal ook niet worden aangepast voor een conventioneel treksysteem.

  

Zuignappen

Movexx International heeft nu een systeem ontwikkeld, waarbij de batterij-aangedreven elektrotrekkers zijn voorzien van een kleine elektrische compressor. Daarmee kunnen deze karren nu door middel van zuignappen worden getrokken.

 

Filmpjes

De twee onderstaande YouTube filmpjes tonen praktische toepassingen:

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel