nieuws

Aluminium schuifpoorten voor toegangsbeveiliging

Warehousing

De Hexta AluLine en AluNova zijn twee nieuwe elektrisch bediende en lichtlopende aluminium schuifpoorten voor toegangsbeveiling. Deze op afstand bedienbare schuifpoorten zijn leverbaar in lengtes tot maximaal 15 meter.

Aluminium schuifpoorten voor toegangsbeveiliging
Hexta

De elektrische aandrijving van 380 Volt is onzichtbaar en volledig geïntegreerd in de onderbalk, en dus daarmee goed beschermd tegen (extreme) weersinvloeden, vuil en vandalisme. De aandrijving blijft wel goed toegankelijk voor onderhoudswerkzaamheden. De hoogwaardige kunststof loopwielen zijn dubbel gelagerd voor een vrijwel geluidloze loop bij het openen en sluiten. Ook wordt voorzien in een uitgebreid veiligheids- en bedieningspakket. De poorten zijn TÜV- en NEN-EN 13241-1 gecertificeerd. Hexta biedt 5 jaar garantie op haar schuifpoorten.

Reageer op dit artikel