nieuws

Vanderlande wint twee Awards

Warehousing

Vanderlande Industries is tijdens de uitreiking van de Postal Technology International Awards in het Duitse Stuttgart de winnaar geworden van de ‘Supplier of the Year Award 2011’.

Vanderlande wint twee Awards
Jan Hulsman COO Vanderlande

Jan Hulsmann (foto), de COO van Vanderlande Industries nam de prijzen in ontvangst. De jury bestond uit vertegenwoordigers uit de mondiale postsector. Vanderlande moest het in deze verkiezing opnemen tegen Pitney Bowes, InPost en International Post Corporation.

   

Met de Crossorter 1500 werd ook een prijs in de categorie ‘Automation Technology of the Year’ in de wacht gesleept. Dit is dezelfde sorter die pakketvervoerer DPD in de nieuwe hub in Veenendaal toepast.

   

De directie concurrenten in deze categorie waren: Crisplant’s LS-4000, Flexbelt Siemens’ CFC 3004 en NPI’s Crossfire.

 

Reageer op dit artikel