nieuws

Spaanse modeketen past RFID van Nedap toe

Warehousing

Spaanse modeketen past RFID van Nedap toe
Desigual

Nedap Retail uit Groenlo gaat alle nieuwe Desigual winkels voorzien van combinatiesystemen (RF/RFID EAS) en de systemen in de bestaande winkels vervangen door beveiligingspoorten, die zowel RF als RFID functionaliteiten ondersteunen.

Verder ontwikkelde Nedap Retail ook de ID Hand, een handlezer waarmee het opnemen van de voorraad op de winkelvloer sneller en betrouwbaarder wordt. Met deze keuze voor RFID-voorbereide technologie investeert Desigual in een oplossing waarmee de modeketen zich langdurig kan blijven onderscheiden in de modemarkt.

 

Handtekening in Barcelona

De overeenkomst tussen beide partijen werd getekend op het hoofdkantoor van Desigual in Barcelona. Modeketen Desigual omvat 200 eigen vestigingen, 7000 vertegenwoordigingen in andere winkels en 1700 shops in warenhuizen en 2900 personeelsleden. Het jaar 2010 werd door het Spaanse merk in kleurrijke kleding, afgesloten met een totale omzet van meer dan 440 miljoen euro. In 2011 investeert Desigual 100 miljoen euro in de opening van 80 nieuwe eigen winkels in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

 

Reageer op dit artikel