nieuws

Prodelta rondt project Distriport Benelux af

Warehousing

ProDelta heeft een langjarige huurovereenstemming bereikt met CTG Logistics in Rotterdam over 6.500 m² verhard terrein. Daarnaast wordt ook 20.200 m² distributieruimte verhuurd aan Verbrugge Zeeland Terminals in Vlissingen.

Prodelta rondt project Distriport Benelux af
Prodelta Distriport

Met de huurtransactie bij CTG Logistics is ook het gehele project Distriport Benelux afgerond en volledig verhuurd. Al eerder dit jaar werd er langjarige overeenstemming bereikt CTG over 2.392 m² bedrijfsruimte en 393 m² entresol voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen en ruim 11.000 m² bedrijfsruimte voor de op- en overslag van koopmansgoederen. Al het gehuurde maakt onderdeel uit van Distriport Benelux.

 

Vopak 

Het voormalige tankerpark van Vopak is in 2004 door ProDelta aangekocht middels een sale and lease back constructie. Na de sanering is er 33 meter kade gerealiseerd die aansluit op een volwaardige containerterminal welke ontsloten wordt via spoor, weg en water. In 2005 is er aan de zuidzijde van het project 11.000 m² nieuwbouw ontwikkeld.

 

Verbrugge Zeeland

Verbrugge Zeeland Terminals is een van de logistieke dienstverleners in de havens van Vlissingen en Terneuzen. Verbrugge Terminals verhandeld een totaal volume van meer dan 10 miljoen ton per jaar. Deze verhuurtransactie met ProDelta is mede tot stand gekomen door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam in samenwerking met Advieskantoor Rijk uit Zeeland. Het complex bestaat in totaal uit 30.300 m² distributieruimte en is momenteel in zijn geheel verhuurd. Het Distributiecentrum is gelegen aan de Frankrijkweg in Vlissingen-Oost (Ritthem).

Reageer op dit artikel