nieuws

Kunststof rolcontainer is stil, licht en roestbestendig

Warehousing

Deze Italiaanse Colorati Arrotondato rolcontainters vallen op doordat deze vrijwel volledig, inclusief de zijwanden van kleurrijk kunststof zijn gemaakt. Dat maakt deze rolcontainers niet alleen licht, maar ook uitermate stil en roestbestendig.

Kunststof rolcontainer is stil, licht en roestbestendig
Esra rolcontainer

Het totaal gewicht van deze rolcontainer is 25 kg en het laadvermogen is 500 kg. De afmeting uitwendig is 725 x 830 x 1800 mm. Desewenst is een extra achterwand leverbaar. Voor de wielkeuze (bokwielen en stuurwielen) kan worden gekozen uit een diameter van 100 of 125 mm in wit polypropyleen (pp) of grijs rubber. Leverancier Esra garandeert een lange levensduur en benadrukt de veiligheid. De rolcontainers hebben geen scherpe randen met uitstekende delen. Vanwege de kunststof uitvoering is er ook geen kans op roest en kunnen daarmee worden toegepast  in een hoog luchtvochtige en of zoute omgeving. De zijkanten zijn gemaakt met demontabele panelen. Die zijn leverbaar in praktisch elke gewenste kleur en kunnen ook van een eigen bedrijfslogo worden voorzien. Inbouw van RFID-tags in de bodemplaat behoort ook tot de mogelijkheden, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gevolgd door de gehele supply chain.

Reageer op dit artikel