nieuws

Plateaulift met ingebouwde koel/vriesbox

Warehousing

Hänel biedt een nieuwe mogelijkheid voor de opslag bij extreem lage temperaturen tot -80° C aan. Het systeem is aanvullend op de bestaande DryStore en ClimateStore systemen met geconditioneerde binnenlucht.

Plateaulift met ingebouwde koel/vriesbox
Haenel plateaulift met koelbox

Het nieuwe koel/vries-systeem is vooral geschikt voor de opslag van temperatuurgevoelig (weefsel)materiaal  in de medische en technische sector. Hierin kunnen bij voorbeeld ook bloedzakken probleemloos opgeslagen worden. Het systeem biedt de mogelijkheid om geisoleerde koelboxen in de plateaulift op te slaan en tijdens de opslag van stroom te voorzien. Hierdoor wordt voor een permanente koeling van de opgeslagen artikelen gezorgd. De grootte van de werkopening van de Hänel plateaulift wordt in dit geval aan de desbetreffende koelsystemen aangepast. Zodoende blijft ergonomisch werken mogelijk.

Reageer op dit artikel