nieuws

Neele Logistics breidt uit met loods

Warehousing

Logistiek dienstverlener Neele Logistics heeft een extra loods in gebruik genomen in Rotterdam Botlek. De logistiek dienstverlener heeft hiermee haar distributiecentrum in de Botlek met 7.000 m2 uitgebreid tot 22.000 m2.

Neele Logistics breidt uit met loods
Neele Logistics

De nieuwe loods met 12 dockshelters grenst aan het pand dat Neele Logistics al sinds begin 2008 in gebruik heeft. Met behulp van een doorgang staan de nieuwe en de bestaande loods met elkaar in verbinding. Naast het distributiecentrum in Rotterdam Botlek beschikt de logistiek dienstverlener over distributiecentra in Rotterdam Hoogvliet en in Zeebrugge. "We hebben de nieuwe loods aangetrokken om verdere groei te kunnen bewerkstelligen en tegelijkertijd huidige volumes efficiënter te kunnen verwerken’, aldus directeur Herman van Dijk.

Reageer op dit artikel