nieuws

Marktplaats pallets is online

Warehousing

De Vierhouten groep in Ermelo heeft een online marktplaats voor H1 pallets geopend. Hier vindt een uitwisseling plaats van vraag en aanbod van dit type kunststof pallet.

Marktplaats pallets is online
Vierhouten palletmarktplaats

Het idee achter de website is om gebruikte H1 pallets beter te laten rouleren door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Dit geeft kopers en verkopers niet alleen een financieel voordeel, het draagt ook bij aan een duurzamer gebruik van grondstoffen.

 

Initiatief

De website is een initiatief van Vierhouten-dochter Mondipal (leverancier van nieuwe en gebruikte pallets, kratten, vaten, palletboxen en IBC’s). In eerste instantie is de marktplaats bedoeld om gebruikte H1 pallets te verhandelen. Ieder bedrijf met overtollige H1 pallets kan deze via de website aanbieden. Tegelijkertijd kunnen kopers terecht op dezelfde site. Mondipal wil zich niet beperken tot één type pallet. Daarom is het ook mogelijk om andere pallets aan te bieden, in zowel kunststof als hout en in verschillende afmetingen.

Reageer op dit artikel