nieuws

CN Rood en Toshiba werken samen

Warehousing

De Auto-ID specialisten CN Rood en Toshiba TEC gaan samenwerken in de verkoop van etikettenprinters en inktlinten in de Benelux.

CN Rood en Toshiba werken samen
Toshiba TEC Europe

Binnen het partnership neemt CN Rood het complete Auto-ID productportfolio van Toshiba TEC in haar assortiment op.  Voor zijn Auto-ID projecten zocht CN Rood al langere tijd kwalitatief hoogwaardige etikettenprinters met rechtstreeks ondersteuning van de fabrikant; deze werd gevonden in de Toshiba TEC Corporation. Deze partij heeft bovendien een sterk bestaand netwerk van wederverkopers in de Benelux en beoogt zelf door de samenwerking haar positie op de Auto-ID markt verder te verstevigen. De fabrikant heeft het hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services.

 

Kernactiviteiten 

De kernactiviteiten van Toshiba TEC omvatten productplanning, marketing, verkoop, het onderhoud en de distributie van POS-systemen (Point Of Sale), kassa’s, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen over heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. CN Rood biedt Auto-ID oplossingen voor verschillende logistieke applicaties en is leverancier van de merken Denso, Casio, Aqeri, Toshiba, Zebra en Datalogic.

 

Reageer op dit artikel