nieuws

A-safe beveiligt flexibel tegen aanrijdingen

Warehousing

A-Safe is een nieuw flexibel aanrijdbeveiligingssysteem voor gebouwen, stellingen en kolommen. Het systeem voorziet ook in verkeers- en voetgangers belemmeringen, leuningen en toegangspoorten. Deze flexibele aanrijdbeveiligingen gelden als alternatief voor conventionele stalen vangrails.

A-safe beveiligt flexibel tegen aanrijdingen
A-Safe

Conventionele stalen aanrijdbeveiligingen worden beschadigd en blijvend vervormd wanneer er een heftruck of voertuig tegenaan rijdt. De flexibele A-Safe kunststof aanrijdbeveiliging vangt de klap op en buigt daarna direct terug in de originele vorm. Deze aanrijdbeveiliging vermindert het schadeherstel aan zowel het vangrailsysteem, als aan het voertuig. Door de modulaire opbouw, zijn de A-Safe producten volgens leverancier Crepa eenvoudig te installeren, zonder schroeven of lassen. De opvallende geel/zwarte kleurstelling attenderen voetgangers en heftruckbestuurders waar ze wel en niet moeten lopen of rijden. Het product voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften en is gemaakt van volledig recyclebaar polymeer.

Reageer op dit artikel