nieuws

Vinyllabels hechten beter op alles

Warehousing

Brady Corporation heeft een nieuwe soort vinyl ontwikkeld voor diverse label- en identificatietoepassingen. Het B-595 materiaal van de vinyllabels bevat een nieuwe sterke kleefstof, die uitstekend hecht op moeilijke oppervlakken voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Vinyllabels hechten beter op alles
Brady B-595 (Small)

Deze B-595 vinyllabels kunnen onder andere ook worden toegepast voor het printen van veiligheidslabels, waarschuwingslabels en visuele werkplekidentificatie. B-595 is volgens etikettenleverancier Brady een uitstekend materiaal voor het labellen van probleemoppervlakken zoals muren, ruwe leidingen, oneffen afgewerkt hout, poedergelakte oppervlakken en pvc-leidingen. Naast de goede hechteigenschappen van de nieuwe vinyllabels biedt de krimpvastheid ook een gladder, netter uiterlijk, zelfs na jaren van intensief gebruik. De gemiddelde levensduur bedraagt 8 tot 10 jaar, zelfs bij temperaturen van -18 °C tot +82 °C. B-595 is volledig compatibel met de volgende Brady printsystemen: BMP21, BMP71, IDXPERT, HandiMark, MiniMark, GlobalMark, PowerMark, Versaprinter en Labelizer.

Reageer op dit artikel