nieuws

Kunststof exportpallet van Mondipal

Warehousing

Mondipal heeft een nieuwe kunststof pallet in het leveringsprogramma opgenomen. Deze aantrekkelijk geprijsde pallet is met name geschikt voor exportdoeleinden.

Kunststof exportpallet van Mondipal
Mondipal Export Pallet

De Mondipal Export Pallet (1200x800x140mm) heeft standaard een 7mm opstaande rand, die het veilig en stevig centreren van een lading mogelijk maakt. Het eigengewicht is slechts 8,6 kilo. Het statische laadvermogen is 4.000 kilo (1.000 kg dynamisch).

   

De pallet is bestendig tegen temperaturen van -20 tot plus 60 °C. Omdat de pallets nestbaar zijn te stapelen (55 stuks per stapel), passen in een volle vrachtwagen maar liefst 1.815 stuks. Leverancier Mondipal is onderdeel van de Vierhouten Groep en voorziet naast pallets ook in alle soorten en maten kratten.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel