nieuws

Discussies en prangende vragen op LinkedIn

Warehousing

De immer groeiende groep LinkedIN Logistiek stijgt al weer naar bijna 9.000 leden. De logistiek professionals in deze groep van beheerder Logistiek.nl stellen geregeld interessante vragen aan elkaar of houden elkaar op de hoogte van logistieke ontwikkelingen.

Discussies en prangende vragen op LinkedIn
LinkedIn Logistiek

Een overzicht van recente vragen en discussies op LinkedIN Logistiek:

 

Onderzoek 3PL

Respondenten gezocht door Lex Miechels: De toekomst van third party logistics providers (3PL-ers) in Nederland.
De Erasmus Universiteit uit Rotterdam doet momenteel onderzoek naar de strategische ontwikkeling van 3PL-ers in Nederland….

 

Uitbesteden

Henry van Aert: Kiest een ondernemer voor uitbesteden van zijn logistiek uit oogpunt van kostenbesparing of het gemak om te kunnen groeien?

 

Vakantiekrachten op de heftruck?

Zitten bij u vakantiekrachten op de heftruck? Zijn ze hier wel voor gecertificeerd, vraagt Maarten Dullaert zich af…. 

 

Leeg rijden

Frank Loots: Wij rijden dagelijks leeg van Utrecht naar EIndhoven met een grote bakwagen. Voor wie kan ik lading meenemen tegen een win-win tarief?

 

Logistiek voor Afrika

Gezocht : Logistiekelingen, die zich geroepen voelen hun logistieke kennis en netwerk in te zetten ter lediging van de nood in Afrika? Wat kun je doen:lid worden van de groep Logistiek voor Afrika, zegt Jan Hoogenboezem… 

 

Analyse digitachgegevens op overtredingen
Rik Gevers is voor diverse opdrachtgevers op zoek naar software om digitachgegevens eenvoudig te kunnen analyseren op overtredingen. Heb getest met Tachomaster, maar ben benieuwd of er alternatieven zijn. Het gaat specifiek om de overtredingenanalyse…

 

Plastic naar China

Is er interesse voor het versturen van goederen richting China op plastic pallets gemaakt in NL die aldaar weer gecollecteerd kunnen worden en waar misschien een refund tegen over staat, vraagt Andries Bolding…

 

Trending topic

Rob Meijers: Wat wordt volgens jullie hét trending topic binnen de Logistiek binnen nu en een jaar en waarom juist dat onderwerp? Deze discussie dient als opstart om te komen tot een geschikt onderwerp om te behandelen op één van onze REEF deelt kennis-sessies in het najaar van 2011 op de HighTech Campus in Eindhoven…

Reageer op dit artikel