nieuws

Werk AH-dc’s stilgelegd door computerstoring

Warehousing

Het orders verzamelen in de distributiecentra van Albert Heijn in Pijnacker, Zaandam en Zwolle is dinsdag en woensdag door een storing in het computersysteem enige tijd stilgelegd. Ongeveer honderd winkels raakten in de problemen met de bevoorrading. Dat staat in een intern document van AH dat in handen is van GeenStijl.nl.

Werk AH-dc’s stilgelegd door computerstoring
Werk AH-dc's stilgelegd door computerstoring

In de interne memo van Albert Heijn staat het volgende: ‘De beslissing om de productie in deze dc’s stil te leggen is zeer ingrijpend en vooral erg vervelend voor winkels die op maandag al zijn geraakt door de verstoring. Het is niet gelukt om eerder geraakte winkels naar voren te halen in de productie. Toch was het stilleggen van de productie noodzakelijk: op deze manier kunnen de dc’s zich voorbereiden op de leveringen van woensdag 29 juni’.

De brief is gestuurd door een zogenoemde coördinator procesincidententeam.

 

Excuses

Albert Heijn wil bij monde van woordvoerder Dagna Hoogkamer geen commentaar geven op de inhoud van de memo, zo is te lezen op Distrifood.nl. Ook wil Hoogkamer niet bevestigen of het hier daadwerkelijk een officieel document van Albert Heijn betreft. Volgens de woordvoerder heeft de marktleider de situatie inmiddels weer onder controle. Bij de winkels met lege vakken zijn bordjes opgehangen om excuses aan te bieden aan de klanten.

 

 

Reageer op dit artikel