nieuws

Gratis Jaarboek Warehousing 2011 nu ook digitaal

Warehousing

Alle abonnees op Logistiek Magazine ontvingen in juni het gratis Jaarboek Warehousing 2011. Nabestellen is niet mogelijk maar het uitgebreide Jaarboek is nu wel digitaal in te zien.

Gratis Jaarboek Warehousing 2011 nu ook digitaal
Jaarboek Warehousing 2011 Logistiek

Ter inspiratie op een mogelijke investeringsbeslissing biedt het Jaarboek Warehousing inzicht in een vijftiental gerealiseerde ‘toppers’ in uiteenlopende segmenten. De redactie heeft een Top Vijf gemaakt van public warehouses, spare parts dc’s en koel- en vrieshuizen. De locaties zijn niet helemaal willekeurig gekozen, maar keiharde criteria ontbreken eerlijk gezegd wel bij deze selectie. Doel is om te laten zien, dat er mooie investeringen zijn gedaan en dat aan die investeringen duidelijke keuzes ten grondslag liggen.

  

De mensen van de bedrijven vertellen zelf waarom dit logistiek centrum zo bijzonder is. Ze geven ook aan waar ruimte ligt voor verbetering. Dat laatste kan toekomstige investeerders een zetje geven in de goede richting. Zo wil Flextronics in Venray voor haar shared warehouse afspraken met vervoerders meer met elkaar in lijn te brengen. Daardoor ontstaat meer efficiency in het vorig jaar geopende pand. Frigomundo denkt er aan om één van de twee semi-automatische vriescellen alsnog volledig te automatiseren.

     

Nieuwe producten

Opnieuw brengt dit jaarboek een uitgebreide opsomming van de nieuwe producten en systemen, die sinds vorig jaar zomer zijn geïntroduceerd. Ook zijn alle leveranciers weer bij elkaar gebracht in een handzaam overzicht. Het complete leveranciersoverzicht staat hier op Logistiek.nl.

 

Bekijk hier het Jaarboek Warehousing 2011

 

Wilt u volgend jaar ook dit Jaarboek gratis ontvangen of andere bijlagen van Logistiek Magazine niet missen? Kijk hier voor een aanbieding op Logistiek Magazine…

Reageer op dit artikel