nieuws

Antivermoeidheidsmat verbetert ergonomie

Warehousing

Antivermoeidheidsmatten verbeteren het stacomfort en kunnen worden ingezet in verschillende werkplekomgevingen, waaronder verpakking- of assemblageafdelingen (VAL afdelingen), waar medewerkers langdurig op vrijwel dezelfde plek staan.

Antivermoeidheidsmat verbetert ergonomie
Antivermoeidheidsmatten

EVC Verpakking heeft het assortiment antivermoeidheidsmatten uitgebreid met een nieuw type de Sky Trax. Deze matten zijn verkrijgbaar in de kleuren, grijs, zwart en zwart voorzien van gele veiligheidsranden.

 

Speciale toplaag 

De fabrikant van deze mat is er in geslaagd een speciale toplaag te ontwikkelen, die een hoge slijtvastheid biedt. Op basis van een microcellulair vinylschuim is een antisliplaag ontwikkeld die het slippen en schuiven van de mat vrijwel elimineert.

 

Geen gif 

De mat is geheel vrij van de giftige stoffen DOP’s en DMF’s. Deze nieuwe mat is te verkrijgen per strekkende meter op verschillende breedtematen, te weten: 60, 91, 122 en 152 cm.

Reageer op dit artikel