nieuws

Vos breidt logistiek centrum uit voor Akzo Nobel

Warehousing

Logistiek dienstverlener Vos Logistics, breidt zijn bestaande logistiek centrum in het Duitse Goch vlak over de grens bij Nijmegen uit met 5.500 vierkante meter magazijnruimte, circa 11.000 palletplaatsen en extra kantoorruimte. De uitbreiding maakt deel uit van de verlenging van de samenwerking tussen Vos en Akzo Nobel.

Vos breidt logistiek centrum uit voor Akzo Nobel
Luchtfoto van het logistiek centrum van Vos Logistics in het Duitse Goch, Het dc wordt uitgebreid voor klant Akzo Nobel.

Met de uitbreiding ontstaat een opslagcapaciteit van ruim 36.000 palletplaatsen geschikt voor de opslag van verfproducten met speciale compartimenten voor gevaarlijke goederen.

 

Wereldwijde distributie 

Vos Logistics leidt sinds 2004 het distributiecentrum voor Akzo Nobel in Goch voor de business unit Decorative Coatings. Vanuit Goch, dat ligt aan de snelweg A57 tussen Nijmegen en Krefeld, zijn Duitsland, de Benelux en Noord-Frankrijk binnen 24 uur te beleveren. Daarnaast verzorgt Vos Logistics vanuit Goch ook de wereldwijde distributie van goederen voor de business unit Performance Coatings van Akzo Nobel.

 

Lean-project 

Naast de uitbreiding van het logistiek centrum zijn Vos Logistics en AKZO Nobel in Goch ook bezig met een project om extra Value Added Services (VAS) te implementeren, waaronder het mixen van verf. Ook werken beide partijen samen in een project om de supply chain verder te optimaliseren volgens de Lean principe.

Reageer op dit artikel