nieuws

Trans-o-Flex breidt distributiecentrum uit

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar ProDelta heeft overeenstemming bereikt met logistiek dienstverlener Trans-o-Flex Nederland over de herontwikkeling van het distributiecentrum Rietvelden in ‘s-Hertogenbosch.

Trans-o-Flex breidt distributiecentrum uit
Trans-o-Flex Rietvelden

Trans-o-Flex (Thermomed) zal op deze vestiging haar postsortering uitvoeren voor pakketjes die door heel Nederland worden verspreid. Om het pand geschikt te maken, vindt er momenteel een uitbreiding en verduurzaming van het bestaande distributiecentrum plaats. Aan de achterzijde zal het distributiecentrum van ca. 4.350 m² worden uitgebreid met ca. 800 m² bedrijfsruimte, 14 laaddocks en een laadkuil. Ter verduurzaming van het distributiecentrum wordt er o.a. een nieuwe gevelbeplating en energiezuinig verwarmingssysteem geplaatst.

 

Duurzaam

ProDelta speelt hiermee in op de toenemende vraag van marktpartijen naar energiezuinige distributiecentra en de vraag van overheden om te herontwikkelen in plaats van nieuwbouw. Trans-o-Flex zal het Distributiecentrum medio augustus 2011 in gebruik nemen. Trans-o-Flex werd begeleid door NAI Netherlands, Amsterdam. ProDelta werd begeleid door AAA Bedrijfshuisvesting in ‘s-Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel