nieuws

Magazijnvloer renoveren met gietvloer

Warehousing

De nieuwe Gyvlon Reno gietvloer van de Van Nieuwpoort Groep renoveert oude probleemvloeren op eenvoudige wijze met hoge betrouwbaarheid. Hiermee wordt kostbare nieuwbouw voorkomen en vervallen eventuele sloop- en stortkosten (en de overlast hiervan).

Magazijnvloer renoveren met gietvloer
Gyvlon Reno gietvloer

De verhardingstijd is bovendien niet meer dan een dag waardoor het herstelproces wordt versneld Per dag kan tot 1.500 vierkante meter vloer worden gerenoveerd. Het verwerkingsproces van de vloeren is volgens leverancier Van Nieuwpoort Groep uit Gouda simpel en veel minder belastend voor de vloerenleggers. De Gyvlon Reno gietvloer is volgens de leverancier geschikt voor kantoor- en magzijnvloeren. De gietvloer bestaat voor 100% uit gerecycled bindmiddel.

 

Eigenschappen

Gyvlon Reno is een hoogwaardige anhydriet gietvloer. Aan het Komo-gecertificeerde Gyvlon anhydriet bindmiddel wordt in de Van Nieuwpoort betoncentrale een combinatie van additieven toegevoegd. Het product komt met de mixerwagen rechtstreeks van de betoncentrale, is consistent van samenstelling en snel verpompbaar. Daarnaast kan door de hoge druk- en buigtreksterkte volstaan worden met een dunnere vloerdikte. De hoge vloeimaat van de gietvloer staat garant voor een egaal vlak resultaat. De nieuwe renovatiemortel kan door de goede vloei-eigenschappen al vanaf 1 centimeter laagdikte worden aangebracht. Het krimpgedrag van de Gyvlon Reno renovatiemortel is praktisch nihil, waardoor er geen spanningen ontstaan tussen verschillende lagen in de vloeropbouw. Te hoge materiaalspanningen van nieuwe overlagingen leidden in het verleden vaak tot onthechting en scheurvorming.

Reageer op dit artikel