nieuws

Vlastuin Group bouwt nieuwe magazijnhal

Warehousing

De Vlastuin Group bouwt een nieuwe logistieke hal in Kesteren. De nieuwe hal verbindt alle bestaande productiehallen, waarvan er een vorig jaar werd gerealiseerd. Hiermee optimaliseert de onderneming naar eigen zeggen de interne logistiek.

Vlastuin Group bouwt nieuwe magazijnhal
Vlastuin Group nieuwe magazijnhal

"Crisis of geen crisis, wij moeten klaarstaan voor de toekomst", licht directeur Gerrit van Vlastuin de uitbreiding toe. ‘Het is nu dé tijd om te investeren voor ons. Nu bouw je niet te duur. Daarnaast hebben wij plannen om in de machinecapaciteit te investeren, daarvoor hebben wij deze extra hal van 2.200 vierkante meter hard nodig. De leveranties zullen hierdoor namelijk sneller en betrouwbaarder worden."

 

Investeringen

Vlastuin Group investeerde onlangs in twee nieuwe bewerkingsmachines. Op korte termijn zijn er plannen voor de aanschaf een eigen coatlijn. "Deze coatlijn gaat onze doorlooptijd aanmerkelijk verkorten", stelt Van Vlastuin. Ook de omzet zit volgens hem de laatste maanden in de lift. De vooruitzichten voor de rest van 2011 zijn ook goed. "Er zit beweging in de markt. Daarbij trekt ook de containermarkt weer aan".

Reageer op dit artikel