nieuws

SSI Schäfer neemt Handler A/S over

Warehousing

Aanbieder van logistieke opslagsystemen SSI Schäfer neemt het Deense Handler A/S uit Humlebæk over en breidt daarmee het productportfolio uit met het segment van de plateauliften.

SSI Schäfer neemt  Handler A/S over
LogiMat plateaulift

Met de integratie van de Deense onderneming Handler A/S completeert SSI Schäfer het leveringsprogramma als totaalaanbieder van logistieke opslagsystemen. Dankzij de doorlopende uitbreidingen in de SSI Schäfer Groep verkrijgt deze warehousespecialist een groot synergiepotentieel in productie, verkoop, projektafwikkeling, alsmede Customer Service & Support. Handler A/S heeft met meer dan 2.500 referenties een sterke marktpositie in het Plateauliftsegment, in het bijzonder in Scandinavië.

 

Ergonomie

Door de ergonomisch doordachte componenten sluit de LogiMat plateaulift van Handler naadloos aan op het  SSI Schäfer productprogramma ErgonomicsatWork. Deze plateaulift heeft onder andere traploos in hoogte verstelbare  in- en uitnameopeningen en de kantelbaarheid van de tableaus zorgen voor een ergonomisch verantwoorde uitname van de goederen.

 

Vloeroppervlak 

Ook draagt de compacte en modulaire bouwwijze van de LogiMat plateaulift volgens SSI Schäfer bij tot een verantwoorde economische opslagmethodiek. Vergeleken met een traditionele statische opslagtechniek benodigt de plateaulift slechts 1/10 deel van het beschikbare vloeroppervlak. De SPS-besturing kan met het SSI softwarepakket Wamas worden uitgebreid en/of naadloos in het bestaande WCS/WMS worden geïntegreerd. Diverse opties ter verbetering van de efficiëncy en maximale optimalisatie van de orderverzamelsnelheid ronden het pakket af. SSI Schäfer presenteert de LogiMat plateaulift als primeur in mei 2011 op de CeMat in Hannover.

Reageer op dit artikel