nieuws

Kolibri is lichte bandlosser

Warehousing

De Kolibri is een trailercombinatie met een automatisch bandlossysteem voor losgestorte bulkproducten. Het kenmerk is het lage eigen gewicht die het maximum laadgewicht zo min mogelijk beperkt.

Kolibri is lichte bandlosser
Kolibri

De trailer met het automatische bandlossysteem wordt geproduceerd en vermarkt door H.W. van der Peet uit Nieuwkoop. Het systeem is mede ontwikkeld en getest door de HTS Autotechniek Arnhem en TU Delft. De Kolibri wordt geleverd vanaf 4.750 kg.

De overige systeemkenmerken zijn: 50 mm wanden voor een hoge isolatiewaarde. Vlakke wanden voor een goede windgeleiding en reiniging. Geen obstakels  aan de binnenzijde, waardoor optimaal leeglopen wordt gegarandeerd. HACCP en GMP certificering is mogelijk. Voldoet aan  Arbo eisen en bezit een Europese goedkeuring.

Reageer op dit artikel