nieuws

HEMA eDC kiest voor Inther

Warehousing

Het HEMA E-Commerce distiributiecentrum in Utrecht heeft een overkomst gesloten met Inther Logistics Engineering voor het optimaliseren van het orderverzamelproces. Door de toenemende groei in orders bleek het wenselijk om werkprocessen te verbeteren en te automatiseren.

HEMA eDC kiest voor Inther
HEMA eDC kiest voor Inther

HEMA wil graag punten als doorlooptijd, kwaliteit en efficiency verbeteren. Inther installeert voor het eDC een Pick to Light (PTL) kar oplossing, zodat meerdere orders parallel papierloos verzameld worden.

 

Koppeling aan SAP 

Orders met zogenaamde ‘uglies’ worden ordergewijs verzameld, waarbij Inther RF terminals aanstuurt. Voor de besturing van het Pick to Light en RF proces wordt het pakket Inther LC ingezet, welke weer gekoppeld is met SAP middels de gestandaardiseerde interface.

 

Ringscanner

De PTL karren zijn uitgerust met meerdere putlocaties en een ringscanner waardoor een operator meerdere orders tegelijkertijd kan verzamelen. Dankzij de ringscanner heeft de operator tijdens het orderverzamelen altijd zijn handen vrij. Voor het verzamelen van orders die niet op een PTL kar passen voorziet Inther een RF dialoog voor RF scanners.

Reageer op dit artikel