nieuws

DTC schaft empty container handler aan

Warehousing

DTC schaft empty container handler aan
DTC empty container handler

Dutch Trading Consortium (DTC) in Rotterdam heeft haar vloot uitgebreid door bij Barloworld een nieuwe Hyster empty containerhandler te kopen. Deze truck beschikt over een buitengewoon sterke mast- en frameconstructie en is in in staat om containers 8 hoog weg te zetten.

De Hyster H22.00XM-EC is speciaal door Barloworld op de wensen en eisen van DTC afgestemd. De empty container handler heeft de rode bedrijfskleuren van DTC. Daarnaast beschikt de machine over een ‘Vista’ cabine die ervoor zorgt dat het zicht rondom de truck optimaal is. De truck heeft een maximale laadcapaciteit van 9.000 kg en heeft een extra verzwaard contragewicht. Dit zorgt voor een betere controle en efficiënte handling, waardoor tevens twee containers in één keer kunnen worden opgepakt en verplaatst.

 

Onderhoud & comfort 

Verder is de containerhandler voorzien van een automatisch smeersysteem voor kortere onderhoudstijden. De chauffeur beschikt over een speciale ‘DeLuxe’ stoel met 9 verschillende comfortstanden, waarmee deze in principe langer, comfortabeler en veiliger kan doorwerken.

 

Verkoop & verhuur

DTC telt 10 medewerkers en verkoopt en verhuurt containers. Daarvan zijn gemiddeld 400 stuks op voorraad in allerlei soorten en maten. Jaarlijks gaat het om 10.000 containerverplaatsingen op een terrein van 12.000 m2.

Reageer op dit artikel