nieuws

CEVA breidt uit in het Midden-Oosten

Warehousing

CEVA Logistics heeft een nieuw warehouse van 63.000 vierkante meter geopend in Jebel Ali Free Zone (Jafza), Dubai. Hiermee komt CEVA’s totale warehouse oppervlak in het Midden-Oosten op meer dan 100.000 vierkante meter.

CEVA breidt uit in het Midden-Oosten
CEVA Dubai

Het nieuwe, speciaal voor CEVA gebouwde pand is voorzien van de nieuwste technologie en is LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) gecertificeerd. Er is een speciale sectie van 3.000 vierkante meter ingericht voor het onder licentie opslaan van klasse 2, 3 en 4 gevaarlijke stoffen.

 

Gazeley

Het nieuwe gebouw is ontwikkeld in samenwerking met vastgoedontwikkelaar Gazeley. Het is ontworpen om aan de hoogste milieunormen op het gebied van constructie en optimalisatie te voldoen. Dit is het tweede project waarin CEVA met Gazeley heeft samengewerkt. Het eerste project vond vorig jaar zijn beslag, toen CEVA huurder werd van een uniek 12.000 vierkante meter groot piramidevormig gebouw in Dubai, dat fungeert als een centrale hub voor alle regionale klanten, alsmede als hoofdkantoor van CEVA in het Midden-Oosten.

 

Indeling

De 63.000 vierkante meter faciliteit bestaat uit twee aparte units: de eerste biedt meer dan 35.000 vierkante meter aan temperatuur- en klimaatgecontroleerde opslag en 500 vierkante meter kantoorruimte. Het tweede biedt meer dan 26.000 vierkante meter ambient warehousing en nog eens 400 vierkante meter kantoorruimte.

Reageer op dit artikel