nieuws

Vanderlande levert sortersysteem aan Yodel

Warehousing

Vanderlande Industries uit Veghel gaat twee geautomatiseerde sorteersystemen voor de nieuwe hub van het Britse pakketdienstenbedrijf Yodel in Wednesbury in het Verenigd Koninkrijk leveren.

Vanderlande levert sortersysteem aan Yodel
Crossorter 900

Samen met de andere sorteercentra van Yodel zal deze faciliteit besparingen opleveren op het gebied van operationele kosten en een grotere sorteercapaciteit bieden. Yodel levert jaarlijks ruim 200 miljoen pakketten af voor veel bedrijven in het gehele Verenigd Koninkrijk. Omdat de markt voor levering aan huis naar verwachting zal groeien, werkt Yodel aan de modernisering van apparatuur en uitbreiding van de capaciteit.

 

Crossorter

Vanderlande Industries gaat het volledige pakketsorteersysteem gebruiksklaar leveren, inclusief de staalconstructie en mezzaninevloeren. Er zullen twee Vanderlande Crossorter 900-systemen worden geïmplementeerd om de benodigde sorteercapaciteit te creëren. Deze sorters zullen in dezelfde richting bewegen met een snelheid van 2,3 meter per seconde. Iedere sorter kan iedere bestemming bereiken, dus een voorsorteersysteem is niet nodig. Door middel van samenkomende spiraalgoten kunnen beide sorters pakketten sorteren naar elk van de 38 uitschuifbare conveyors of 28 interne uitgangen. Voor optimale procesbeheersing wordt het systeem voorzien van de Vanderlande VITAL-software suite.

Reageer op dit artikel