nieuws

Schiphorst komt met rollend opslagsysteem

Warehousing

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek uit Deventer, introduceert het ‘Schiphorst Rolling Storage System’. Het systeem bestaat uit 4, 5 of 6 kunststof bakken die op een kunststof rolplateau staan voorzien van 4 zwenkwielen.

Schiphorst komt met rollend opslagsysteem
Schiphorst komt met rollend opslagsysteem

Tussen de kunststof bakken van 600x400x250 mm (lxbxh) zitten kunststof verhogingsstukken, voor het creëren van een optimale grijpopening, variërend van 50, 100 en 150 mm. 

 

Overpakken niet nodig

Het Schiphorst Rolling Storage System biedt de volgende voordelen. Na ontvangst van de bestelde goederen vanuit het distributiecentrum is overpakken is niet meer nodig. De voorraadproducten kunnen zodanig in de bakken geplaatst worden, dat deze de route van de winkel volgen. Magazijnstellingen zijn hierdoor niet meer vereist.

 

Eén oogopslag

Door middel van het rolplateau met 4 zwenkwielen is het systeem makkelijk te verplaatsen binnen het magazijn. Dankzij de geperforeerde bodem en wanden van de kunststof bakken kan de voorraad in één oogopslag worden geïnventariseerd. Bovendien zijn de bakken standaard voorzien van een geïntegreerd etikethouder op elke zijde, waarmee bijvoorbeeld een gangpad of productgroep benoemd kan worden.

 

Eenvoudig manoeuvreren

Het Schiphorst Rolling Storage Systeem draagt bij aan de efficiency van het bevoorraden van de schappen. Het systeem is praktisch van formaat, waardoor eenvoudig gemanoeuvreerd kan worden tussen het winkelend publiek gedurende de openingstijden.

 

Display

Het systeem is ook inzetbaar als display. De producten worden overzichtelijk gepresenteerd en de variatie in de hoogtes van de grijpopeningen biedt klanten een toegang tot de producten.

Reageer op dit artikel