nieuws

ProLogis verhuurt dc aan Medco in Venlo

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar ProLogis heeft een leasecontract gesloten met het Amerikaanse farmaceutbedrijf Medco. Het bedrijf huurt 13.181 vierkante meter aan distributieruimte in ProLogis Park Venlo. Naar verluidt zou de overeenkomst al vorig jaar december zijn gesloten.

ProLogis verhuurt dc aan Medco in Venlo
Tradeport Venlo

Het nieuwe lange termijncontract omvat distributieruimte in ProLogis Park Venlo DC1, gelegen op bedrijventerrein Trade Port. Medco was al aanwezig op deze locatie, maar was toe aan uitgebreidere huisvesting. De Amerikaanse farmaceut heeft sinds 2008 onder andere een meerderheidsbelang in de Duits-Nederlandse internetapotheek ‘Europa Apotheek Venlo’.

 

Bekend 

Bram Verhoeven, Vice President ProLogis Benelux: "Het bedrijf was al bekend met ProLogis in de Verenigde Staten. Dat ze ook in Venlo met ons in zee gaan, is een blijk van vertrouwen in onze manier van werken. We bieden een oplossing die aansluit op hun huisvestingswensen. Met deze transactie is nu een groot deel van ons portfolio in Venlo verhuurd. Er zijn nog enkele units beschikbaar."  De overeenkomst met Medco is gesloten in samenwerking met de vastgoedadviseurs DTZ Zadelhoff en CB Richard Ellis.

 

Portefeuille

ProLogis beheert meer dan 44 miljoen vierkante meter industriële ruimte in markten verspreid over Noord-Amerika, Europa en Azië. De verhuur richt zich op distributiecentra aan fabrikanten, retailers, transportbedrijven, 3PL-logistieke dienstverleners en andere bedrijven met grootschalige distributiebehoeften.

Reageer op dit artikel