nieuws

Movexx maakt elektrische trekkerhaak

Warehousing

De elektrische trekkers van Movexx worden veelal ingezet bij de distributie met rolcontainers. Deze leverancier stelt dat ruim 80 procent van de klanten aangeeft dat de efficiency gestegen is door het inzetten van deze trekhulpen.

Movexx maakt elektrische trekkerhaak
Movexx elektrische trekkerhaak

Desondanks kwamen er steeds weer twee aanvullende klantenwensen naar voren, te weten: meerdere typen rolcontainers door elkaar heen kunnen gebruiken, zonder hulpstukken te moeten wisselen. Klanten die de distributie voor meerdere winkelketens/warenhuizen doen, wilden de rolcontainers kunnen borgen als deze bv in een kelder worden afgeleverd. Beide problemen zijn nu verholpen door de nieuwe elektrisch verstelbare haak van Movexx International.

 

Reageer op dit artikel