nieuws

Luchtonvochtigers voor koel- en vrieshuizen

Warehousing

De Kathabar lucht droogsysteem bieden een oplossing voor vochtproblemen in koel- en vrieshuizen. Vocht kan namelijk een drager van bacteriën worden. Bovendien worden de prestaties van de koel-/vriesinstallatie er negatief door beïnvloed.

Luchtonvochtigers voor koel- en vrieshuizen
Kathabar

Een juiste luchtvochtigheid voorkomt verder irritatie, roest, schimmel- en condensvorming, muffe lucht of storingen aan apparatuur. 

   

Reductie van luchtvochtigheid in opslagruimtes betekent daarnaast ook een verlaging van het energieverbruik bij bestaande installaties, en veelal ook een verlaging van de investering op de koel-/vriesinstallatie bij nieuwbouw. Dit laat zich eenvoudig verklaren door het feit dat met minder vocht ook minder koel-/vriescapaciteit noodzakelijk is.

 

Kathabar Dehumidication Systems Europe uit Amsterdam heeft ruim  75 jaar ervaring met "Taylor-made" engineering, productie en levering van diverse lucht-droog systemen.

Reageer op dit artikel