nieuws

Knapp plaatst giga OSR Shuttle bij Hermes

Warehousing

De Duitse logistiek dienstverlener Hermes Fulfilment in Haldensleben heeft een omvangrijk OSR shuttelsysteem van de firma Knapp in gebruik genomen. De logistiek dienstverlener zet de shuttle in voor opdrachtgever Otto Versand Hamburg.

Knapp plaatst giga  OSR Shuttle bij Hermes
Knapp OSR Shuttle

Het OSR shuttlesysteem van Knapp bedient bij Herems Fulfilment ongeveer 176.000 opslaglocaties, verdeeld over 30 gangen, waarin ruim 1 miljoen artikelen van Otto Versand kunnen worden opgeslagen. De OSR voorziet 30 pickstations, die over twee niveaus zijn verdeeld. De piekcapaciteit van de stations is 15.000 picks per uur.

 

Energiezuinig 

Het totale energieverbruik van het systeem is minder dan 10 procent vergeleken met een standaard AS/RS miniloadsysteem en een derde van een carroussel met vergelijkbare functies. Lees ook hoe Highlite energiekosten spaart.

Reageer op dit artikel