nieuws

Verplaatsbare ladder voor entresols

Warehousing

De Mezzalad biedt eenvoudig, snel en veilig toegang tot bijvoorbeeld entresolvloeren, vlieringen, laadperrons en portacabins.

Verplaatsbare ladder voor entresols
Stockmaster Mezzalad

Deze verplaatsbare ladder wordt door Stockmaster Europe uit Voerendaal op de markt gebracht. De ladder is ruimtebesparend want deze kan eenvoudig rechtop tegen de muur geplaatst worden. Om de Mezzalad te gebruiken, kan de trap eenvoudig in de schuine stand geplaatst worden. Standaard is deze voorzien van een toegangspoort en verlengde trapstijlen bovenaan de trap en twee leuningen langs de trap. Dezelfde unit kan op meerdere plaatsen ingezet worden door op meerdere plaatsen een set beugels te monteren. De Mezzalad is verkrijgbaar in 4 standaard hoogtes en is daarmee geschikt voor de meest voorkomende toepassingen. Deze ladder voldoet volledig aan de Europese Standaard EN 131 deel 1 & 2 én aan de veiligheidsrichtlijn 2001/45/EEG.

Reageer op dit artikel