nieuws

Van Riet start met nieuwe directeur

Warehousing

Van Riet Material Handling Systems in Houten is het nieuwe jaar begonnen onder leiding van een nieuwe directeur. Hans Eil is deze week aan de slag gegaan als opvolger van Rob van Riet, die vorig jaar de leiding (tijdelijk) weer overnam van Roland van den Bergh.

Van Riet start met nieuwe directeur
Rob van Riet en Hans Eil

Hans Eil is geen onbekende voor Van Riet. Eerder al werkte hij zeven jaar lang als sales manager bij de fabrikant van material handling systemen. In 1999 vertrok hij naar een logistiek dienstverlener. Daarna had hij een eigen consultancybureau en voerde voor diverse bedrijven logistieke veranderingsprocessen uit.

  

Eil: "Ik heb er zin in om weer mijn bijdrage te leveren. Van Riet is een mooi bedrijf met een zestigjarige historie in het mechaniseren van processen vanuit verschillende disciplines."

 

Tijdelijke leiding weer overgedragen

Rob van Riet is één van de vijf zonen van de oprichter, die jarenlang met elkaar het bedrijf hebben gerund. Tien jaar geleden kwam Van Riet in ernstige financiële problemen. Na een afslanking volgde een doorstart en daarna de benoeming van Roland van den Bergh als directeur en mede-eigenaar.

In oktober 2010 vertrok Van den Bergh na een fundamenteel verschil van inzicht over het te voeren beleid. Van Riet nam als belangrijke aandeelhouder de leiding weer op zich en ging op zoek naar een nieuwe directeur. Dat is Hans Eil geworden. Rob van Riet blijft eveneens aan het bedrijf verbonden.

Reageer op dit artikel