nieuws

ProDelta verlengt huurcontracten op Distripark Halfweg

Warehousing

ProDelta verlengt huurcontracten op Distripark Halfweg
Distripark Halfweg

Logistiek vastgoedontwikkelaar ProDelta heeft twee langjarige huurcontracten op Distripark Halfweg in Spijkenisse verlengd met logistiek dienstverleners NBK Forwarding en Karl Rapp.

NBK Forwarding verlengde haar contract voor ruim 11.750 m² bedrijfsruimte en 750 m² kantoorruimte. Het bedrijf is sinds 4 jaar actief en heeft de afgelopen jaren een significante groei doorgemaakt.

 

Karl Rapp verlengde een contract voor 4.700 m² bedrijfsruimte met 100 m² kantoorruimte. Karl Rapp is al jarenlang huurder van ProDelta op het complex dat geschikt is voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Met deze verlenging heeft het bedrijf ruim 14.350 m² bedrijfsruimte en 570 m² kantoorruimte in gebruik.

 

Parkprofiel

Distripark Halfweg is midden in het Rotterdamse havengebied gesitueerd en beschikt over 38 loodsen, die geschikt zijn voor de opslag van gevaarlijke stoffen en kapitaal intensieve handelsgoederen, met een totale oppervlakte van ca. 90.000 m². Daarnaast worden er kantoorruimten aangeboden. De benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en handelsgoederen zijn voor het gehele Distripark aanwezig. Dit bespaart de gebruiker ingewikkelde procedures en tijd. Het bedrijvenpark is volledig omheind en voorzien van schuifpoorten. Buiten reguliere werktijden wordt het Distripark bewaakt door een collectieve beveiliging en surveillance.

Reageer op dit artikel