nieuws

Hulkenberg introduceert foodpallet

Warehousing

De TC1 is een nieuwe en geheel gesloten hygiënische HDPE kunststof pallet van Hulkenberg in Euro-formaat (1200 x 800 mm). Deze pallets zijn goed te reinigen. Vuil, vocht en andere verontreinigingen hebben daardoor geen enkele kans.

Hulkenberg introduceert foodpallet
Hulkenberg TC1 foodpallet

De TC1 Euro-pallet is belastbaar tot 1.000 kg in palletstellingen. Voor zwaardere toepassingen kunnen de pallets met versterkingsprofielen worden uitgerust. Hiermee wordt het draagvermogen in palletstellingen verhoogd tot 1750 kg. Het palletdek van de TC1 is zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde geheel glad en gesloten, zonder externe ribstructuren. Doordat de uitstaande randen precies zijn weg gefreesd, wordt de wanddikte van de pallet niet aangetast. De hygiëne en de hoge stootvastheid van de pallet blijven daarmee volgens Hulkenberg gegarandeerd.

 

Handling

De aanbindingen van de palletklossen met het palletdek én met de palletsledes zijn extra versterkt. Breuk op deze gevoelige punten wordt daardoor tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de sleeplatten aan beide zijden afgeschuind, voor een probleemloze handling met pallettrucks. Optioneel kunnen de pallets ook met een extra hoge rand geleverd worden. Daarnaast zijn de TC1 pallets verkrijgbaar met antislip op het palletdek, voor nog meer veiligheid tijdens het vervoer en de opslag van goederen of lege pallets.

Reageer op dit artikel