nieuws

CartonCube weegt en meet nauwkeurig

Warehousing

De CartonCube van Logitrade is een snel en nauwkeurig werkend meet- en weegapparaat, dat het verwerken van pakketten voor verzending een stuk eenvoudiger maakt.

CartonCube weegt en meet nauwkeurig
CartonCube

Voor het transport van goederen wordt het steeds belangrijker om de exacte afmetingen en gewichten van pakketten te kennen. De CartonCube van Logitrade is een doorontwikkeling van de ExpressCube en bepaalt binnen twee seconden de lengte, breedte, hoogte, volume en gewicht van het pakket. Het apparaat werkt op basis van ultrasoon techniek en weegt en meet pakketten daarmee zeer nauwkeurig. De CartonCube kan tot 500 pakketten per uur verwerken en functioneert probleemloos bij temperaturen tussen -10 en +40° C. Het meetsysteem wordt binnenkort gecertificeerd voor officiële toepassingen in heel Europa.

Reageer op dit artikel