nieuws

ACD M260 met meer grip en verlicht keypad

Warehousing

ACD M260 met meer grip en verlicht keypad
ACD M260

ACD heeft de M260 mobiele terminal voorzien van een pistolgrip voor scan intensieve taken. Daarnaast kan de M260 uitgerust worden met een lichtgevend keypad voor betere herkenning op schaars verlichte plekken.

De ACD M260 handterminal is de opvolger van de M250. De M260 voldoet volgens leverancier Parlando aan alle eisen die tegenwoordig aan moderne mobiles gesteld worden en heeft daarnaast nog een aantal innovatieve eigenschappen en een optimaal beschermde behuizing. Het ergonomische design voorkomt vermoeidheidsverschijnselen. Het toetsenbord met 10 verlichte functie toetsen is gebruiksvriendelijk en aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Optioneel kan een Long-Range of 2D scanner worden geïntegreerd. De M260 scant alle bekende barcodes en geeft een zichtbaar en hoorbaar signaal als feedback. Het gebruik van een RFID-module behoort ook tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel