nieuws

Gezond Transport kent 3 Arbotips toe

Warehousing

Gezond Transport heeft de Arbotips van 2010 voor drie transport- en logistiek gerelateerde producten toegekend. Deze Arbotips worden dit jaar alweer voor de 12e keer uitgereikt.

Gezond Transport kent 3 Arbotips toe
TEUN PIQR

De winnende Arbotips zijn:

 

De Arbotip is een predikaat voor innovatieve producten in de sector transport en logistiek die de werkomstandigheden van chauffeurs, loodspersoneel en/of technische medewerkers in het wegvervoer of de logistiek verbeteren. Elke Arbotip voldoet aan strenge eisen. Daaronder vallen: wettelijke eisen en criteria, toepasbaarheid, economische haalbaarheid, etc. Sinds 1998 kent Gezond Transport (voorheen BGZ Wegvervoer) Arbotips toe.

 

Volgend jaar anders

Vanaf volgend jaar gaat Gezond Transport de toekenning van Arbotips anders organiseren. Elk product dat ingezonden wordt voor toekenning van een Arbotip predikaat zal direct beoordeeld worden door een panel van deskundigen. Bedrijven hoeven dus niet meer tot het einde van het jaar te wachten op de uitslag, maar krijgen binnen een maand uitsluitsel of hun product het predikaat toegekend krijgt. De mogelijkheid van aanmelden blijft hetzelfde; via het aanmeldformulier, onder Arbotips op de website van Gezond Transport.

Reageer op dit artikel