nieuws

Dommelsch krijgt meer opslagcapaciteit

Warehousing

Het distributiecentrum van de InBev Dommelsche Bierbrouwerij in Eersel wordt uitgebreid met twintigduizend vierkante meter. Deze nieuwe uitbreiding moet een belangrijke schakel worden in het verwerken en de opslag van de emballage voor de Dommelse bierbrouwer

Dommelsch krijgt meer opslagcapaciteit
De uitbreiding van de opslagcapaciteit op het InBev Logistiek Centrum aan de Meerheide in Eersel heeft te maken met de verhoging van de productiecapaciteit op de bierbrouwerij in Dommelen

De extra opslagruimte wordt volgens de website van het Eindhovens Dagblad (ED) maart volgend jaar in gebruik genomen. 
 

Verhoging productiecapaciteit

De uitbreiding van de opslagcapaciteit op het InBev Logistiek Centrum aan de Meerheide in Eersel heeft te maken met de verhoging van de productiecapaciteit op de bierbrouwerij in Dommelen. Die wordt volgens het ED verdubbeld van één naar twee miljoen hectoliter per jaar.

 

Slimmer inrichten
Met de uitbreiding van het distributiecentrum in Eersel hoopt de directie van de Dommelsche Bierbrouwerij de emballagestroom anders en vooral slimmer in te richten.
 

Verkeersoverlast
Tot op heden komt veel lege emballage aan in Dommelen en wordt daar ook gesorteerd. Deze huidige werkwijze zorgt, in combinatie met de toekomstige uitbreiding van de productiecapaciteit, voor extra verkeersproblemen in de directe omgeving van de bierbrouwerij.

 

Reageer op dit artikel