nieuws

VELA-leden verloten gratis adviesdagen

Warehousing

De VELA, branchevereniging logistieke adviseurs, is deze week aanwezig op de vakbeurs ‘Bedrijf & Logistiek’ en biedt deze twee beursdagen gratis advies. Zowel op woensdag als op donderdag worden er ook nog eens drie gratis adviesdagen verloot.

VELA-leden verloten gratis adviesdagen
VELA bedrijf & Logistiek

"Logistieke processen worden steeds belangrijker in de strijd om de klant. Kostenbesparingen dienen hand in hand te gaan met een betere logistieke service", aldus Eric Hereijgers (foto), bestuurslid van de VELA. "De markt is continu in beweging en het kwalitatieve verschil tussen de producten wordt steeds kleiner. Het verschil wordt steeds vaker bepaald door de logistieke processen en de  logistieke service die kan worden gegeven. Dit stelt eisen aan de logistieke organisatie die continu aangepast moet worden aan de veranderende eisen van de klanten en de leveranciers."

    

Drie gratis dagen

De VELA-adviseurs willen logistieke bedrijven hierbij van dienst zijn op de vakbeurs Bedrijf & Logistiek. "De logistieke adviseurs van DENC, 5xY Consultancy en Wherehows Logistics vertegenwoordigen de VELA op de beurs en zullen bedrijven alles vertellen over mogelijke verbeteringen in hun logistieke proces. Zowel op woensdag 10 en donderdag 11 november geven alle drie adviesbureaus iedere dag één gratis advies dag weg op de vakbeurs.

Reageer op dit artikel