nieuws

ProDelta verhuurt pand aan Royal Burger

Warehousing

Logistiek vastgoedontwikkelaar ProDelta heeft overeenstemming bereikt met Royal Burger Group over 4.700 m² bedrijfsruimte, 320 m² kantoorruimte en 710 m² entresolvloer op Distriport Benelux.

ProDelta verhuurt pand aan Royal Burger
ProDelta Distriport

De Royal Burger Group die al sinds 1772 gespecialiseerd is in maritieme en logistieke diensten is al jarenlang huurder bij ProDelta op Distripark Halfweg. Vanwege de moderne, efficiënte en beter ontsloten locatie is gekozen voor Distriport Benelux, nabij de Beneluxtunnel. In 2008 is ProDelta gestart aan de noordelijke punt van Distriport Benelux. Hierop is ruim 28.000 m² logistieke ruimte ontwikkeld verdeeld over twee gebouwen. In totaal zijn er 10 units van circa 2.800 m² gerealiseerd, die geschikt zijn voor zowel de opslag en distributie van koopmansgoederen en gevaarlijke stoffen.

 

 

Sale and lease back

Het voormalige tankerpark van VOPAK is in 2004 door ProDelta aangekocht middels een sale and lease back constructie. Na de sanering is er 33 meter kade gerealiseerd die aansluit op een volwaardige containerterminal welke ontsloten wordt via spoor, weg en water. In 2005 is er aan de zuidzijde van het project 10.000 m² nieuwbouw ontwikkeld.

Reageer op dit artikel