nieuws

DPD bouwt CO2-neutraal in Etten-Leur

Warehousing

DPD Pakketservice bouwt een nieuwe CO2-neutrale vestiging in Etten-Leur. Deze is aanvullend aan het depot dat al jaren binnen dezelfde gemeente in gebruik is. Met het slaan van de eerste paal werd samen met investeerder Peeters een cheque van vierduizend euro gedoneerd aan de Stichting Leergeld West-Brabant.

DPD bouwt CO2-neutraal in Etten-Leur
DPD Etten-Leur

De nieuwe vestiging van pakketvervoerder DPD in Etten-Leur wordt volledig CO2-neutraal. Zowel de kantoren als de loods zijn zodanig ontworpen dat zij dankzij onder meer de modernste technieken van warmte- en koude-terugwinning honderd procent energieneutraal zullen functioneren.

 

Twee miljoen pakketten

DPD is verantwoordelijk voor het verwerken van meer dan twee miljoen pakketten per dag in een hecht internationaal netwerk en is daarmee één van de grootste dienstverleners op het gebied van pakketlogistiek in Europa. Het DPD netwerk in Nederland is 100 procent eigendom van GeoPost, dochteronderneming van de Franse La Poste groep en de tweede pakket- en expressdienstverlener van Europa.

Reageer op dit artikel