nieuws

CSi verkoopt gebruikte palletisers online

Warehousing

De nieuwe website www.2ndlifematerialhandling.com van CSi biedt de mogelijkheid om kwalitatief goede, gebruikte palletiseerapparatuur en conveyors aan te schaffen, in te ruilen, of te verkopen.

CSi verkoopt gebruikte palletisers online
CSi gebruikte palletiser

Gebruikt equipment, zoals palletiseermachines, robotcellen en conveyors zijn vaak langer te gebruiken dan de economische levensduur. Bovendien zijn ze soms overcompleet door aanpassingen in productielijnen of door het beëindigen van productie. De tweedehands website van CSi biedt de mogelijkheid deze afgeschreven machines in de handel te brengen, zodat ze nog enige waarde realiseren.

 

Goed materiaal 

Eindgebruikers kunnen deze machines via dit kanaal kopen. De machines komen uit de verhuur, zijn deel geweest van een demonstratiesysteem, er is mee getest of ze zijn ingeruild voor nieuwe equipment. In alle gevallen gaat het om hoogwaardige machines die nog vele jaren hun functie kunnen vervullen.

 

Advies

Met de aanschaf geeft CSi ook advies over geschikte partners voor installatie, ingebruikname en onderhoud. Gebruikte equipment een tweede leven geven, heeft ook voordelen op het gebied van duurzaamheid. Door het hergebruik en de verlengde levensduur wordt voortijdige verschrotting voorkomen.

Reageer op dit artikel