nieuws

Ausma betrekt nieuw pand

Warehousing

Intern transportleverancier Ausma is verhuisd van Roden naar Heerenveen. Vanuit deze nieuwe en ruime vestiging worden hoogwerkers, verreikers, heftrucks van OM Komatsu en van UN verdeeld.

Ausma betrekt nieuw pand
Ausma Heerenveen

Ook de onderdelenvoorziening, het grootonderhoud aan de machines en het spuiten in door de klant gewenste bedrijfskleuren vindt in Heerenveen plaats. Waar normaliter alleen importeurs, fabrikanten of groothandelsbedrijven zorgen voor een fijnmazig netwerk van uit huis opererende onderhoudsmonteurs, doet Ausma dat ook voor alle afnemers in de regio. De vraag naar deze dienstverlening is steeds meer toegenomen, evenals de vraag naar de producten, die een groter pand noodzakelijk maakten.

 

Ruimte

Het pand is van een voormalige fabriek van klimmateriaal. Deze beschikt over een hoge showroom, waar de hoogwerkers, verreikers, vorkheftrucks, reachtrucks en stapelaars in volle glorie gedemonstreerd kunnen worden. Het pand heeft ook een ruime hal met laaddocks, waarin zowel de werkplaatsen als het magazijn een plekje vonden. Net als de nieuwe spuitcabine waarin de producten van bijvoorbeeld de bedrijfskleuren van de eindgebruiker worden voorzien of waarin gebruikt intern transportmaterieel wordt voorzien van een nieuwe coating.

 

UN heftruck aflevering

Scheepswerf en metaalverwerkend bedrijf Kuipers in Woudsend schafte onlangs als eerste een UN heftruck aan. Deze worden rechtstreeks door Ausma geïmporteerd vanuit China, waar een voormalig assemblagebedrijf van Duitse heftrucks een aantal jaren geleden een eigen productielijn heeft opgezet. De UN-trucks voldoen aan alle eisen die in Europa aan het materieel worden gesteld.

Reageer op dit artikel