nieuws

Efficiënte offerteberekening voor logistieke diensten

Warehousing

Axxom Software presenteert op de komende vakbeurs ICT & Logistiek voor het eerst in de Benelux: ORion-PI Tendermanagement, hun nieuwste oplossing voor efficiënte offerteberekening voor logistieke diensten.

Efficiënte offerteberekening voor logistieke diensten
ICT & logistiek utrecht 2010

De software ondersteunt logistieke dienstverleners bij de eenvoudige en exacte berekening van magazijn-outsourcing- en warehousing-services en biedt meer financiële planningsveiligheid bij de inschrijving op aanbestedingen. ORion-PI Tendermanagement helpt logistieke dienstverleners bijvoorbeeld bij de exacte berekening van de totale kosten voor nieuwe outsourcing-opdrachten, de personeelsbehoefte inclusief bijbehorende kwalificaties en de vereiste personeelskosten.

  

Daarnaast presenteert Axxom voor het eerst haar strategie voor smartphone- en pad-software. De apps van Axxom zijn bedoeld om de gebruiker in staat te stellen, logistieke, persooneelsplanning-, supply chain en productieprocessen voortaan mobiel, bijvoorbeeld via de iPhone of de Blackberry, te plannen en te optimaliseren.

 

Bekijk hier de deelnemerslijst met alle exposanten op ICT & Logistiek 2010.

 

Gratis toegang vakbeurs ICT & Logistiek
Toegang tot de beurs is gratis na voorregistratie. Vraag hier uw gratis toegangsbadge aan.

 

 

Reageer op dit artikel