nieuws

Bolzoni Auramo introduceert stijve parallelklem

Warehousing

Bolzoni Auramo heeft een geheel nieuw ontwikkelde parallelklem in het programma. De nieuwe klemserie valt volgens de leverancier op door het goede doorzicht en de hoge mate van stijfheid.

Bolzoni Auramo introduceert stijve parallelklem
Klemmen

Dankzij nieuw ontworpen profielen en een verbeterde constructie bieden de parallelklemmen een verbeterd doorzicht via een groot venster in het centrum van de klem. Door de plaatsing van het ventielblok voor de armsynchronisatie achter het frame, is het doorzicht ook verbeterd en het onderhoud makkelijk.

   

Stijve T-profielen   

Aan de buitenzijde van het frame geplaatste verticale platen zorgen tevens voor een beter zicht en een hogere sterkte, evenals de stijve T-profielen met een nauwkeurige parallelloop.

De nieuwe klemmen hebben een flexibele cilinderbevestiging met zelfinstellende bus en een kleine voorbouwmaat dankzij een het gecombineerde T-profiel. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende sideshift opties: intern via het ventielblok of separaat via een cilinder in het klemframe.

 

De nieuwe parallelklemmen van Bolzoni Auramo zijn geschikt voor toepassing op vorkenborden uit de klasse FEM II en FEM III.

Reageer op dit artikel