nieuws

Yale zoekt door naar oudste heftruck

Warehousing

De zoektocht van Yale naar de oudste en mooiste nog functionerende vorkheftruck of pallettruck van dit merk wordt verlengd tot eind 2010.

Yale zoekt door naar oudste heftruck
Yale truck Zwitserland

Alle bedrijven met vorkheftrucks of pallettrucks van Yale van minstens 20 jaar oud die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika kunnen meedoen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt een reis naar New York.  Inzendingen kunnen per e-mail worden verstuurd, voorzien van een heftruckfoto, uw naam, bedrijfsnaam en leeftijd van de truck, via: yaleeurope@yale.com

 

Genomineerden

Onder de inzendingen bevinden zich de tot nu toe drie oudste nog werkende heftrucks:

 

Het Franse bedrijf Micro Meca bezit een 40 jaar oude Yale vorkheftruck. Deze doet na 40 jaar nog dagelijks dienst en vervoert pallets met ijzer, mechanische onderdelen en andere industriële apparatuur.

 

De 37 jaar oude Yale vorkheftruck wordt in het magazijn van Gebrüder Münzert in Duitsland nog dagelijks gebruikt om met speciale voorzetapparatuur balen en dozen te tillen.

 

De 36 jaar oude oude elektrische Yale K51 doet nog steeds dienst bij het Zwitserse bedrijf M. Knoepfli AG voor het intern transport van onder andere koppelomvormers en versnellingsbakken voor schepen en locomotieven.

 

Reageer op dit artikel