nieuws

Neele Logistics opent vestiging in Zeebrugge

Warehousing

Neele Logistics, één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam, heeft een nieuwe vestiging geopend in Zeebrugge. De overslag in deze haven is de afgelopen jaren stevig gegroeid.

Neele Logistics opent vestiging in Zeebrugge
Neele Logistics

Met deze nieuwe vestiging gaat Neele Logistics de Belgische en Franse import- en exportmarkt bedienen. De andere vestigingen van Neele Logistics bevinden zich in Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Botlek, Amsterdam en Moskou.

 

Crossdock

Naast op – en overslagwerkzaamheden, verzorgen de Belgische medewerkers van Neele Logistics ook expeditie en bevrachting voor goederen die binnenkomen en vertrekken via de haven van Zeebrugge. De vlakbij de containerterminals in Zeebrugge aanwezige loods van 1000 vierkante meter fungeert als een crossdock, waar goederen direct na aankomst klaar gezet worden voor transport naar de gewenste distributiepunten.

Reageer op dit artikel