nieuws

Fruitgroothandel kiest voor Mitsubishi

Warehousing

Lima Intern Transport uit Waalwijk leverde onlangs twee Mitsubishi FB16N elektro heftrucks af aan Fruitgroothandel van Doorn. Deze zelfstandige bv maakt onderdeel uit van het Food Center Amsterdam (FCA).

Fruitgroothandel kiest voor Mitsubishi
Van Doorn Mitsubishi

De beide elektrische Mitsubishi FB16N vorkheftrucks zijn door Lima Intern Transport voorzien van fingertip bediening, integrale sideshift en batterij met een centraal vulsysteem. De heftruckdealer heeft heel opmerkelijk dit jaar zijn eigen importeur Intrans Benelux uit Waalwijk. overgenomen. Uitgangspunt voor de fruitgroothandel waren elektrische heftrucks, vanwege het volledig ontbreken van emissies. Het Food Center Amsterdam (FCA) is de groothandelsmarkt in food voor de regio Amsterdam. Zij voorzien in de behoefte van de detaillist, de horeca en leveren onder meer AGF-producten en vlees, vis, wild en gevogelte en algemene levensmiddelen aan zorginstellingen en supermarkten.

Reageer op dit artikel